Promjena lokacije in music festivala

Objavljuje 27/04/2017Prijedlozi

Poštovana,
svake godine u lipnju cijeli zapadni dio grada, a primarno stanovnici Jaruna postaju taoci trodnevnog i tronoćnog maltretiranja tijekom IN Music festivala.

Pročitaj više…


Nakon nesnosne buke tri noći zaredom do pet ujutro svi bismo trebali kao neometano dalje normalno živjeti i raditi. Nitko ne pita bolesne, starije, roditelje male djece koji su i tako neispavani da li im se to uklapa u životni raspored. Da li biste željeli da vaše dijete operira kirurg s Jaruna koji prije toga 3 noći nije spavao jer je imao 200 decibela pod prozorom, da li biste željeli sjesti u avion ili autobus kojeg vozi neispavani pilot ili vozač? Svakogodišnje višednevno maltretiranje desetaka tisuća stanovnika Zagreba koje nitko ništa ne puta.
Naglasila bih da pri tome nitko nije protiv koncerata i festivala kao takvog i zasigurno postoje na području grada Zagreba i druge lokacije na otvorenom ili zatvorenom na koje bi se festival mogao premjestiti, a da pri tome ne ugrožava normalan život značajnog broja njegovih stanovnika. Stoga vas pozivam da po preuzimanju dužnosti uklonite InMusic festival s Jaruna na neku primjereniju lokaciju.